DUALBAND AC ROUTER- 1200 Mbps - 4 ANTENNES - GIGABIT 115,00 EUR


De EM4510 Dual Band AC1200 Router zorgt voor een zeer hoge draadloze netwerksnelheid. De EM4510 is uitgerust met 4 antennes en deelt uw internetverbinding met hoge snelheid. Gebruik de 2.4GHz en de 5GHz frequentie tegelijkertijd om de hoogste doorvoersnelheid te halen en storingen te vermijden. Het AC WiFi netwerk is ideaal voor online gaming en voor het omzetten van muziek-, video- en fotobestanden. De Dual Band AC Router is perfect voor kabel- en glasvezelinternet dankzij de Gigabit WAN poort. Naast al deze features is het ook mogelijk om gastnetwerken aan te maken. Uw familie en vrienden kunnen gewoon gebruik maken van uw internetverbinding, zonder toegang te krijgen tot uw volledig huisnetwerk. Met Quality of Service (QoS) geeft u voorrang aan applicaties of data zodat deze activiteiten meer bandbreedte verkrijgen.

Dual Band Router met een gedeeld antennesysteem
De EM4510 is een Concurrent (ook wel Simultaneously genoemd) Dual Band AC Router. Dit houdt in dat u 2.4GHz en 5GHz frequentie tegelijkertijd kunt gebruiken. De 2.4GHz frequentie wordt niet alleen door draadloze routers gebruikt maar ook door vele andere apparaten, zoals magnetrons, mobiele telefoons en babyfoons. Deze frequentie wordt veel gebruikt, waardoor er veel storingen ontstaan. Doordat u tegelijkertijd de veel minder gebruikte 5GHz frequentie kunt gebruiken, ondervind u veel minder storingen. Behalve de pluspunten die Dual Band biedt, heeft u nog het voordeel van de vier antennes bovenop de Gigabit Router. Twee antennes zijn bedoeld voor de 2.4GHz frequentie. De andere twee antennes worden ingezet voor de 5GHz frequentie. Dit gedeelde antennesysteem zorgt voor een optimale dataoverdracht.

Eenvoudige installatie via online wizard
Installeer en configureer de EM4510 Dual Band AC1200 Router via de installatiewizard in uw browser. Indien u beschikt over een draadloos apparaat met WPS, kunt u zelfs met één druk op de knop apparaten verbinden met de router.

Geavanceerde functies voor gevorderde netwerkgebruikers
De Eminent EM4510 Concurrent Dual Band AC Router heeft diverse extra functies zoals firewall bescherming en VPN (Virtual Private Network). Ook kun je u het draadloze signaal uitbreiden dmv de WDS of wireless bridge functie. U hoeft slechts een tweede Eminent EM4510 Dual Band AC1200 in uw woning of kantoor te installeren. De snelle processor met Traffic Control zorgt steeds voor de snelste internetsnelheden. Met QoS (Quality of Service) geeft u een bepaalde data stream of applicatie voorrang. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u video streaming voorrang wilt geven op online gamen.

Meerdere SSID's: maak een gastnetwerk
Voeg extra SSID's aan uw netwerk toe. Zo creëert u heel eenvoudig een tweede netwerk voor gasten. Dit kan erg handig zijn voor bedrijven die gasten beperkte oegang willen geven tot het internet. Ook voor thuissituaties is een gastnetwerk handig. Familie en vrienden krijgen toegang tot het internet maar niet tot uw thuisnetwerk.

Te gebruiken met andere WiFi standaarden
De Eminent EM4510 Dual Band AC1200 Router is te gebruiken met andere 802.11 b/g/n draadloze apparaten en 10/100Mbit bedrade netwerken. Voor een maximaal bereik en hoge snelheden adviseren wij u om de Eminent draadloze netwerkadapters te gebruiken en/of de Eminent Gigabit netwerkadapter.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Algemene voorwaarden