A- A A+

Tandy Elektrospeciaalzaak

Elektro Tandy is al sinds 1977 jouw specialist voor:

Of je nu een gsm zoekt, een hartslagmeter om te sporten of een nieuwe hifiketen. Bij ons ben je aan het juiste adres. We zijn eveneens je aanspreekpunt voor meer gespecialiseerde elektronica, multimedia, licht & geluid … En ook gewoonweg kabels, pluggen en batterijen vind je bij ons.

Wist je dat je bij Tandy nu ook online kan winkelen? Comfortabel kiezen en bestellen. In enkele klikken. Zonder zorgen. Ontdek onze webshop.

De elektronica supermarkt

Ons aanbod is ontzettend groot. Je kiest uit duizenden artikelen. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in de winkel om het assortiment te ontdekken. Vind je niet meteen wat je zoekt? Vraag het ons! In onze catalogi staat vast en zeker wat je nodig hebt. En het is zo besteld.

We verdelen onder andere Tronios, Monacor en Velleman. Vaste waarden in de elektronica. Bekijk hun aanbod door op de logo’s hieronder te klikken:

Tronios - Monacor - Velleman

Tandy is je vakman!

Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we je deskundig advies en een persoonlijke service. Ook wie in onze webshop winkelt, kan rekenen op onze expertise. Bel of mail ons gewoon met je vragen.

Super aanbiedingen

Wil je meer weten over deze aanbiedingen en nieuwe producten?
Bel 011 64 58 11 of kom langs in de winkel.